Hva er FrP sitt syn på utenlandskablene i dag?

Annonse 1

Annonse 1

Fremskrittspartiet (FrP) har vært kritiske til NordLink- og North Sea Link-prosjektene på grunn av bekymring for deres innvirkning på strømprisene i Norge. Det er imidlertid ingen indikasjoner på at parten har foreslått konkrete tiltak for å demontere eller reversere disse sammenkoblingene nå som de er i drift.

FrP har understreket behovet for at Norge sikrer energiforsyningen og opprettholder rimelige strømpriser for innbyggerne. De argumenterer for at sammenkoblingene kan føre til økte innenlandske priser ved å eksponere Norges vannkraftdominerte marked for de høyere prisene som er utbredt på det kontinentale Europa og Storbritannia. Denne posisjonen er i tråd med deres bredere holdning til energipolitikk, som fokuserer på nasjonal kontroll og rimelighet.

Trenger du mer detaljert og aktuell informasjon om FrPs politikk og forslag vedrørende disse spesifikke sammenkoblingene, kan det være lurt å gå gjennom deres siste partiplattform eller ferske uttalelser fra deres energipolitiske talspersoner.

Comments

comments

Annonse 2

Annonse 2

Be the first to comment

Leave a Reply